Nu har vi samlat alla våra 4 magasin under Stockholmsmagasinen. Allt för att du som annonsör enkelt ska kunna välja det område som passar dig allra bäst.

Vi når idag över 225 000 hushåll som tillhör de allra köpstarkaste i Sverige. Här konsumerar man premieprodukter i hög grad. Den målgrupp vi når både vill och kan. I och med att vi nu samlar alla magasin kommer vi också att öka vår lyskraft på nätet och erbjuda er annonsörer nya spännande marknadsföringslösningar. Magasinen kommer att hålla samma höga kvalité som tidigare. Lika fullmatade med intressant lokal läsning och som tidigare kombinerat med lockande reportage om det som vi vet appellerar till vår målgrupp. Allt förpackat i ett snyggt fodral för att landa perfekt på soffbordet.

Lidingö Magasin

TOLV ÅR TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK. Sedan 2009 har vi levererat Lidingö Magasin till Lidingöborna. Lidingö Magasin är idag både välkänt och efterlängtat. Vi är lidingöbornas enda och egna magasin, alltid laddat med lokala nyheter och tips. Vi är den hållbara och långlivade kanalen till dina viktigaste kunder. Vår styrka är vår liggtid och vi vet att många spar oss länge.

Nu satsar vi fullt ut genom att höja såväl innehåll som papperskvalité rejält. Från och med 2021 blir vi Lidingö villamagasin. Ett magasin där du som annonsör når alla de som äger villor eller radhus på Lidingö. Utöver detta kommer magasinet att finnas i väl valda butiker och restauranger på Lidingö.

Ansvarig säljare
Patrik Wersäll
08-505 738 14
0735-12 44 47

patrik.wersall@stockholmsmagasinen.se

Nacka Magasin

Nio år talar sitt tydliga språk. Sedan 2011 har vi levererat Nacka magasin till Nackaborna. Nacka magasin är idag både välkänt och efterlängtat. Vi är Nackabornas enda och egna magasin, alltid laddat med lokala nyheter och tips.

VI NÅR DENNA SPÄNNANDE MÅLGRUPP fyra gånger om året med två exklusiva välkända lokala magasin som på bästa sätt bekräftar de val de gjort då de valt sin bostadsort. Då våra magasin räknas som samhällsinformation så låser vi även upp de hushåll som säger nej till reklam, vilket i ovan- stående områden ligger på drygt 50 procent. Andelen nej till gratismagasin är dock under 4 procent. Vi är dock mycket rädda om våra läsare och är alltid måna om att producera läsvärt material där det lokala är nyckeln för att komma våra läsare nära, vilket vi lyckats väl med de senaste tio åren.

Ansvarig säljare
Michael Säll
08 505 738 27
0735-26 78 44

Michael.sall@stockholmsmagasinen.se

Täby/Danderyd Magasin

Vi är det glada magasinet som fyra gånger om året bär ut ert budskap till er viktigaste målgrupp. Har ni en stor del av era kunder i närområdet är vi definitivt rätt kanal för er. Vi vet vikten av att kunna kommunicera med sina viktigaste kunder och vi bedriver med magasinen verkligen uppsökande verksamhet.

VÅRA MAGASIN KAN läsaren läsa både denna och kommande veckor utan att de känns daterade, vilket också borgar för bra exponering både i tid och antal läsare. Då vi producerar ett magasin med lång hållbarhet når vi läsaren när denne själv väljer att läsa, vid köksbord- et, i soffan eller i sängen. Att nå läsarna när de själva väljer blir allt viktigare.

Ansvarig säljare
Patrik Wersäll
08-505 738 14
0735-12 44 47

patrik.wersall@stockholmsmagasinen.se

Värmdö Magasin

Vår styrka är vår liggtid och vi vet att många sparar magasinet länge. Inget magasin når idag så många läsare inom ditt närområde. Tala därför om var du finns och vad just du har att erbjuda våra läsare.

LOKALA NYHETER ÄR STARKA och de har rätt förpackade en mycket lång hållbarhetstid. Våra magasin kan läsas

både denna och de kommande veckorna utan att de känns daterade, vilket också borgar för bra exponering. Vi älskar alla våra lokala nyheter. Nyheter som handlar om platsen där vi lever och bor, duktiga entreprenörer, sociala hjältar och kommande idrottsstjärnor. Vi tar med läsaren in i de där läckra husen man passerat så många gånger. Vi tipsar om kommande aktiviteter och vi berättar historien om platsen där man bor.

Ansvarig säljare
Michael Säll
08 505 738 27
0735-26 78 44

Michael.sall@stockholmsmagasinen.se