12.04.18

Platser som är värda din nyfikenhet

Platser som är värda din nyfikenhet

På Riddargatan hos oss på Stureplans Resor kan du slå dig ner i vår reselounge, och resonera om din nästa resa. Vi sätter samman en resa och hittar oväntade alternativ till den prisnivå som du väljer själv! Här kommer några av våra favoriter som är ”heta” just nu som resmål. Är det något som intresserar dig?

Lotta Kronstam och Ann-Marie Ohlin sätter samman din personliga resa.

 På våra paketresor står vi för garantier enligt paketreselagen och överser att allt fungerar. Du får hjälp 24/7 vid flygförseningar eller andra resefrågor. Besök oss gärna i vår lounge på Riddargatan 7A eller kontakta oss på tel 08 10 02 00 alternativt privatresor@stureplans.se

THAILAND- KAMALAYA PÅ KOH SAMUI – FÖR DIG SOM VILL LADDA BATTERIERNA

På denna sköna resort som klättrar nedför berget mot havet har du ett utbud av sporter och aktiviteter som slår det mesta. I tillägg en megastor behandlingsanläggning med massager och behandlingar. Hit åker du på helt egen hand eller tillsammans med vänner för att ta hand om dig själv och ge dig en nystart. Du börjar med enkonsultation och gemensamt planerar ni
vistelsen för att du ska få ihop det mesta av det bästa.

Prisexempel per person: Flygresa, transfer, en vecka i delat ”hilltop room”. Program ”Basic Optimal Fitness”
med helpension, träningar och behandlingar. Från 37 500 kronor per person (14/4-30/4-18).

MAURITIUS – VICTORIA FOR TWO – ”VUXENDEL” PÅ HÄRLIGT, AKTIVT RESORT

MAURITIUS – VICTORIA FOR TWO – ”VUXENDEL” PÅ HÄRLIGT, AKTIVT RESORT

Mauritius är semesterön som de flesta vill återkomma till. En unik mix av vänlighet, service, härliga resorts, vackert hav, god mat och leenden. Allt till ett förvånansvärt bra pris. Särskilt för dig som inte väljer att resa över de stora helgerna. Victoria Beachcomber Resort & Spa har öppnaten del av hotellet för endast vuxna. Härliga rum, strand och poolterrasser strax utanför. Fördelen är tillgång till resten av hotellets stora utbud av aktiviteter, sporter och underhållning. Mauritius är sol & bad men även upptäcksfärder i skogar och vandringar i berg.

Prisexempel per person: Flygresa, transfer, en vecka i delat rum inkl frukost från 25 000 kronor per person (14/4-30/4-18). Hör med oss om ”boka tidigt” rabatter.

SRI LANKA – RUNDRESA OCH ETT KÄRT ÅTERSEENDE

SRI LANKA – RUNDRESA OCH ETT KÄRT ÅTERSEENDE

En juvel i Indiska oceanen, en ö med doft av te och kryddor, en ö med storslagen natur och mängder av mytomspunna resmål under vägen. För en rundresaär troligen det du startar med till
djungelklädda berg, till plantager och till övernattningshotell i kolonialstil. Kanske en dela av resan på tåg? Stranden i en villa eller på ett skönt hotell, kanske vid surfvågorna, blir er sista anhalt för vila och njutning. Nu har vi plockat fram några av de charmigaste hotellen på ön i olika prisklasser.

Prisexempel per person: Flygresa, rundresa på SriLanka, två veckor i delat dubbelrum på bra hotell, från 40 000 per person (14/4-30/4-18).