13.12.17

Med fokus på resultatinriktad hudvård

Med fokus på resultatinriktad hudvård

På Care of skin arbetar auktoriserade hudterapeuter. Främst gör de ansiktsbehandlingar men erbjuder det mesta inom skönhetsvård. Christina Olsson är ägare av salongen och har arbetat med hudvård sedan 1979.
– Vi ger bra råd om våra kunders hud och har ett personligt bemötande.

När man kliver in i salongen som ligger ett stenkast från Odenplan möts man av lugn musik och behaglig belysning. Doft-ljusen ger ifrån sig en diskret doft och ger en mysig välkomnande känsla. Här kan man få alla möjliga sorters ansiktsbehandlingar. Mest fokus lägger Care of skins hudterapeuter på resultatinriktad, avancerad hudvård.

– De flesta som kommer till salongen gör det av en anledning. Det handlar ofta om acne, ärr, samt oren eller slapp hud, berättar Christina.

Apparaten NBE 1000 jobbar med radiofrekvens för att slussa ner aktiva ämnen i huden och ger på så vis huden mer lyster. Dermapen är en apparat med nålar där serum slussas ner i huden vilket gör att bland annat kollagenproduktionen ökar.

– Den är oerhört bra mot acne och oren hud. Det får även rynkor att se mindre framträdande ut, förklarar Christina.

Till salongen kommer kunder även för massage. Klassisk massage, hot stone, gravidmassage och aromaterapi finns på menyn. Där erbjuds även kroppstrimning med LPG, manikyr, pedikyr, vaxning, hårborttagning med laser, fransfärgning, brynplockning och mycket annat.

Produkterna som man arbetar med är handplockade från bland annat Medik8, is Clinical och Natura Bissé.

– Vi har bara märken som är top notch. Till exempel en örtbaserad kemisk peeling från Alex cosmetic. Med den får man samma effekt som vid klassisk kemisk peeling, men den innehåller bara naturliga ingredienser. Snart kommer vi att ta in ytterligare ett märke som är ekologiskt och veganvänligt, avslöjar Christina.

– I butiken och i webshopen kan man handla både hudvård, make up och ansiktsprodukter.

Läs mer: careofskin.se