Alla artiklar

Från lagerlokal till Brasseri

Från lagerlokal till Brasseri

Avslappnad unik restaurangmiljö, personligt bemötande och mat med riktigt hög kvalité. Brasseri Norrtull serverar frukost, lunch och middag. Varför inte en After work med kollegorna eller en kväll med familjen? Här är alla välkomna.

Vasastan

Det innovativa hemmet

Det innovativa hemmet

Innovation flyttar fram gränserna för vad som är möjligt i våra hem. Osynliga dörrar, parkettgolv med nya strukturer samt spa-tillbehör för små badrum. Experten Bjart Hem, CEO hos Modulnova by Moods, delar med sig av några av de tydliga trender han ser.

Östermalm

Med fokus på resultatinriktad hudvård

Med fokus på resultatinriktad hudvård

På Care of skin arbetar auktoriserade hudterapeuter. Främst gör de ansiktsbehandlingar men erbjuder det mesta inom skönhetsvård. Christina Olsson är ägare av salongen och har arbetat med hudvård sedan 1979.
– Vi ger bra råd om våra kunders hud och har ett personligt bemötande.

Vasastan

Modekoll och hög kompetens hos optikern

Modekoll och hög kompetens hos optikern

Glasögonbågar för alla åldrar, stilar och önskemål. Personal med hög kompetens och lång erfarenhet. Egen verkstad med snabb och noggrann service. Allt under samma tak på Karlavägen 73. Välkommen in till Optik Öfvre.

Östermalm

”En kväll i tunnelbanan

”En kväll i tunnelbanan

Vem minns inte denna superhit och en rad andra med popgruppen Noice, som slog igenom med dunder och brak på 80-talet? De fyra tonårsgrabbarna från Gustavsberg satte minst sagt mången flickhjärtan i brand där de drog fram i folkparker och konserthus. 40 år senare är gruppen åter högaktuell, med nyskrivet material och massor med spelningar runt om i landet.

Värmdö

En målares melodi

En målares melodi

”Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med dej…”. Vem känner inte till den visan? Liksom Visa vid vindens ängar och Baggenslåten. Alla tre är de skrivna av vissångaren, konstnären, författaren och poeten Mats Paulson. Vi har besökt den folkkära artisten i hans lägenhet i Saltsjöbaden för att prata om hans 60 år som artist, uppväxten med Jesussånger och hur det kom sig att han och Håkan Hellström blev vänner.

Nacka

”Varje gång jag går in i en ny roll, vill jag till platser där jag aldrig varit.”

”Varje gång jag går in i en ny roll, vill jag till platser där jag aldrig varit.”

Livia Millhagen är inte rädd för att förlora kontrollen på scen. ”Man måste släppa taget om sig själv, göra sig av med tidigare idéer”, säger skådespelerskan som är aktuell i huvudrollen som Anna Karenina på Dramaten. Hon berättar hur och rollerna förändrar varandra i en ständigt pågående utveckling. På fritiden återhämtar hon sig hemma i Vasastan eller i familjens artonhundratalshus på landet.

Vasastan

Slösar med goda råd

Slösar med goda råd

När han var liten förde hans mamma alltid kassabok. Själv sålde han jultidningar för att nå de åtråvärda bonusarna och veckopengen hamnade för det mesta i spargrisen. Det är nog inte för inte som Magnus Hedberg reder ut ekonomiskt trassel på bästa sändnings-tid i reality-succén Lyxfällan. Bromma Magasin har träffat denna behärskade programledare och lärt känna honom bakom kulisserna

Bromma

Ny sida av Saade

Ny sida av Saade

För många är Eric Saade fortfarande svärmorsdrömmen som sopade banan med ”Popular” i Melodifestivalen för ett par år sedan. Men i artistprogrammet”Så mycket bättre” kommer en annan sida av 27-åringen fram. Där pratar han om sina föräldrars uppslitande skilsmässa, en barndom präglad av rasism och om hur det har varit att växa upp i rampljuset.

Kungsholmen

”Mamma är väldigt  extrovert”

”Mamma är väldigt extrovert”

Kylan och mörkret sänker sig över Djursholm och invånarna drar kappan om sig, men inte mor och dotter Sten. De räds inte dunklet, klär sig färgstarkt och låter fantasin bära iväg med dem. Vintern är den perfekta tiden för kusliga historier och författarduon gör just nu succé med nya boken Sjörök, den andra delen i deras kritikerhyllade rysarserie för ungdomar. Övernaturligheter hämtade från nordisk folktro möter skärgårdsskrock och bäddar för sträckläsning.

Täby/Danderyd